Rólunk

15 éves múltunkra visszatekintve számos elégedett ügyfelünkkel találkozhat.

Rólunk

15 éves múltunkra
visszatekintve számos
elégedett ügyfelünkkel
találkozhat.

Raktárunk könnyen
megközelíthető

Szárazáru raktárunkban, az M0 autóút mentén 12 m belmagas raklapos állványrendszerünk és rakodórámpáink segítik áruinak mozgatását, tárolását, a beérkezés pillanatától az elszállításig. Ezen felül gondoskodunk az áruk komissiózásáról, címkézéséről és szállításáról az Ön igényei szerint.

Fuvarozásban
otthon vagyunk

Magyarország egyik legfrekventáltabb közlekedési csomópontjában bármely fuvareszközzel megközelítheti raktáraunkat. Fuvarozzon akár légi-, földi-, vasúti szállítóeszközökkel, raktáraunkat egyaránt elérheti, optimális idő és szállítási ráfordítással.

15 éves tapasztalat

Több mint 20 éves múltunkra visszatekintve számos elégedett ügyfelünkkel találkozhat, akiknek már kiszolgáltuk személyre szabott igényeit, megoldottuk egyedi logisztikai problémáját.
Az elmúlt évtizedben szert tettünk azokra a raktározási-, logisztikai- és szállítási tapasztalatokra, amelyekre Önnek is szüksége van.

Nagy Gábor

cégvezető

Az elmúlt évtizedben szert tettünk azokra a raktározási-, logisztikai- és szállítási tapasztalatokra, amelyekre Önnek is szüksége van.

Kérjen ajánlatot!

Itt az ideje, hogy most kockázatok és elkötelezettség nélkül kipróbáljon minket! Írjon nekünk, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ügyfeleink mondták

“Mind a kommunikációban, mind a fuvarozás lebonyolításában érződik az a szakértelem, amivel Gáborék dolgoznak.“

Tóth István, cégvezető