Rólunk

15 éves tapasztalattal a
hátunk mögött célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük
a raktározás és a fuvarozás
terheit.

Rólunk

15 éves tapasztalattal a
hátunk mögött célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük
a raktározás és a fuvarozás
terheit.

Raktárunk könnyen
megközelíthető

Szárazáru raktárunkban, az M0 autóút mentén 12 méter belmagas raklapos állványrendszerünk és rakodórámpáink segítik az áru mozgatását, tárolását a beérkezés pillanatától az elszállításig. Ezen felül gondoskodunk az áruk komissiózásáról, címkézéséről és szállításáról is a Te igényeid szerint.

Fuvarozásban
otthon vagyunk

Magyarország egyik legfrekventáltabb közlekedési csomópontjában bárhogyan megközelítheted raktárunkat. Fuvarozz akár légi-, földi-, vasúti szállítóeszközökkel, raktárunkat egyszerűen elérheted.

15 éves tapasztalat

Cégünk az évek során számos elégedett ügyféllel gazdagodott: kiszolgáltuk személyre szabott igényeiket, megoldottuk egyedi logisztikai problémáikat. Az elmúlt évtizedben szert tettünk azokra a raktározási-, logisztikai- és szállítási tapasztalatokra, amelyekkel Neked is segíthetünk.

Nagy Gábor vagyok,
a Gabriel Transport vezetője.

Munkatársaimmal évek óta csapatot alkotva dolgozunk azon, hogy a Gabriel Transport mindenben kiszolgálja az ügyfelek igényeit. Célom, hogy árud a lehető leggyorsabban eljusson Európa bármely pontjára. Keress bennünket bizalommal!

Kérj ajánlatot!

Próbáld ki szolgáltatásainkat kockázatok és elkötelezettség nélkül! Írj nekünk, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.