Raktározás

Komplex raktár- logisztikai szolgáltatás: raklapos áruk tárolása, termékcímkézés, komissiózás, teljeskörű adminisztráció

Raktározás

Komplex raktár- logisztikai szolgáltatás: raklapos áruk tárolása, termékcímkézés, komissiózás, teljeskörű adminisztráció

Fejlett technológia

Gyors, szakszerű és biztonságos raktározás szakképzett munkatársaink és fejlett technológiai parkunk segítségével. Végigkísérjük az áru útját egészen a beérkezéstől, a címzetthez történő eljuttatásig.

Minden egy helyen

Állványrendszeren tároljuk a megbízó áruját. Saját gépi eszközökkel mozgatjuk azokat. A megrendeléseket komissiózzuk. Igény szerint a termékeket felcímkézzük. Az összekészített árut ki is szállítjuk. A szállításhoz szükséges szállítóleveleket és a teljes adminisztrációt elkészítjük.

Költséges egy saját raktár fenntartása?

Szeretnéd, ha a komissiózás szakértő kezekben lenne?

Időt spórolnál azzal, hogy másra bízod a teljes adminisztrációt?

Ajánlatot szeretnél kérni a Gabriel Transporttól?

Itt az ideje, hogy most kockázatok és elkötelezettség nélkül kipróbáld szolgáltatásainkat! Írj nekünk, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ügyfeleink mondták

„Olyan szállítmányozási cégre volt szükségem,akik teljeskörű szolgáltatást nyújtanak. Saját raktárt és autóflottát nem álltmódomban fenntartani, de Gabriel Transportnál minden problémám megoldódott:elviszem az árumat, ők profin tárolják, címkézik és komissiózzák, majd pedigeljuttatják a németországi ügyfeleimhez.”

Szabó András, cégvezető