Fuvarozás

A belföldi száraz áru szállítását 24-48 órán belül teljesítjük.

Fuvarozás

A belföldi száraz áru
szállítását 24-48 órán
belül teljesítjük.

Küldemények

A raklapos küldemények, csomagok kezeléséhez kapcsolódó operatív munkát a szárazáru raktárunkból végezzük. Raktáraink cross-docking rendszerben működnek. Az ország különböző pontjain lévő megbízóinktól összegyűjtött küldeményeket raktárunkban fogadjuk, járatra szervezzük és 24-48 órán belül kézbesítjük. A kiszállításokat saját tehergépjárműveinkel és alvállalkozók bevonásával teljesítjük.

Nemzetközi szállítás

Az Európai Unió minden országába szállítunk. Főbb szállítási területek: Spanyolország, Olaszország, Németország, Franciaország, Svédország. Unión kívüli szállítás lebonyolítását is vállaljuk, leggyakoribb ilyen célországaink: Svájc, Norvégia, Ukrajna.Flottánkat 16-23 paletta kapacitású ponyvás 12-15 tonna össztömegû kisteherautók alkotják, amelyek többsége hátfallal rendelkezik illetve daruzható is.

Költséges egy saját flotta fenntartása?

Áruja nem jut el mindenhova időben?

Jelenlegi szolgáltatója hibát-hibára halmoz?

Kérjen ajánlatot!

Itt az ideje, hogy most kockázatok és elkötelezettség nélkül kipróbáljon minket! Írjon nekünk, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nézze meg légi áruszállítási megoldásainkat is!
Nézze meg raktározási megoldásainkat is!

Ügyfeleink mondták

“Gábornál a szállítmányozási folyamat az elejétől kezdve gördülékenyen zajlik. Gyorsak, pontosak, és ha kérdésünk van, készséggel állnak rendelkezésünkre. Többször dolgoztunk már velük, ajánlom bárkinek, aki hatékony megoldást szeretne.“

Horváth Sándor, logisztikai menedzser